Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

huis te koop hoboken

ERA heeft 3 huizen en appartementen te koop in Hoboken. Er staan momenteel meer dan 107 zoekertjes te koop in de omgeving van Hoboken 2660 en je kan bovendien filteren op type oppervlakte aantal slaapkamers en nog veel meer.


Huis Te Koop In Hoboken 229 000 Jk7lr Br Vastgoed Zimmo Thuis Huis Rode Vloer

Centraal gelegen woning in een doodlopende straat met een groen pleintje.

. Immo te koop in Hoboken 2660 579000. Zoekt u een eigendom te koop of te huur in HOBOKEN bekijk dan het aanbod woningen appartementen en gronden. Nieuwbouw appartement te koop - Hoboken. Men betreedt het via de inkomhal en kan zo doo.

5 kamers 148 m². Koop of verkoop Online een goed op Biddit met het advies van uw notaris en in alle vertrouwen. Huis te koop in Antwerpen Hoboken 5 slpks. De woning is gerenoveerd en heeft 5 ruime slaapkamers.

Huis te huur - Hoboken. Huizen te koop in Hoboken Vind huizen te koop in en rond Hoboken. Huis te koop in Hoboken 3 slpks. Gesponsord KOOP NU AAN 6 BTW.

Garage te huur - Hoboken. Deze te renoveren woning met zeer veel potentieel beschikt o. 4 dagen 8 slaapkamers 1 badkamer 293m2. Huis te koop Hoboken Vinkenveldenstraat 12 ref.

Contacteer hun via het contactformulier of via telefoon. Ze geven dus niet zomaar een rondleiding ze hebben ook een passie voor de omgeving. Appartement te koop - Hoboken. Huis te koop Hoboken.

Hoboken - instapklare woning met twee slaapkamers en tuin op een totale grondoppervlakte van 165m² - epc 284 kwhm². 69 - 576 m². Huis appartement garage grond kantoren commercieel gebouw of industrie. Wilt u een huis kopen in Antwerpen en meer specifiek in Hoboken.

Inkomhal - traphal met toilet - nieuwe volledig geïnstalleerde open keuken - eetkamer - grote leefruimte - tuin met aangelegd terras. Belangrijk om te weten. Modern gelijkvloers appartement met zalige zuidtuin en autostaanplaats te Hoboken. Bedrijfsvastgoed te koop - Hoboken.

1 - 3 Slaapkamers. 8 huizen te koop in Antwerpen Berchem Hoboken Wilrijk - Logic-Immobe. Herenwoning op Sint Jacobs Gent. Om je droomwoning te vinden raden we aan om panden te koop in Hoboken 2660 te sorteren.

Bekijk publicaties met fotos verkoopgeschiedenis en gebruik onze gedetailleerde filters om het perfecte pand te vinden. Leopoldlei 45 2 2660 Hoboken. Deze immosite maakt de zoektocht voor kandidaatkopers en -huurders comfortabeler door te voorzien in een ruim aanbod huizen flats en bouwgrond en een gerichte voorselectie van immobiliën volgens stad of gemeente in Vlaanderen. Appartement te koop Hoboken.

Vastgoedprijzen in de regio. Garage te koop - Hoboken. Grond te koop - Hoboken. Hoboken - zeer verzorgd en instapklaar appartement met twee slaapkamers en zonnig terras gelegen op de eerste verdieping.

Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem. HOBOKEN - ZEER VERZORGD EN INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS EN ZONNIG TERRAS GELEGEN OP DE EERSTE VERDIEPING VAN KLEIN GEBOUW -. In een rustige straat te hoboken vinden we deze schitterende eengezinswoning terug. Huis met 6 slaapkamers.

In de laatste 24u hebben. Wonen werken en shoppen op 1300m van. 3 kamers 190 m². Op enkele honderden meters van het centrum van.

Ontvang de nieuwbouw die overeenkomen met uw zoekopdracht. 1 week 2 slaapkamers 1 badkamer 87m2. Dat enthousiasme wekt vertrouwen bij uw kandidaat-koper. Deze te renoveren woning met zeer veel potentieel beschikt over een bewoonbare oppervlakte van circa 210 m² zes slaapkamers een intieme tuin van ma.

Huis te koop - Hoboken. Ontdek de 10 huizen en villas te koop in Hoboken 2660. Nieuwbouw huis te koop - Hoboken. 03 777 21 21 of via email.

Bedrijfsvastgoed te huur - Hoboken. Appartement te huur - Hoboken. Met 25 appartementen te koop 17 woningen te koop en een ondergrondse parkeergarage is dit vastgoedproject aantrekkelijk voor jonge gezinnen op zoek naar een eerste woonst of senioren die hun huis willen inruilen voor een praktisch en goed gelegen nieuwbouwappartement of. Je kan van elk pand fotos en informatie bekijken of zelf meteen contact opnemen met de makelaar.

Ontdek alle huizen te koop in Hoboken 2660 op Zimmo. Appartement te koop in Hoboken 2660 2660 Hoboken Antwerpen Provincie Antwerpen. Wie als eigenaar zijn woning te koop of te huur wil aanbieden moet over een geldig energieprestatiecertificaat EPC beschikken. Aartselaarstraat 221223 2660 Hoboken.

1 - 3 slp. Instapklare gezinswoning 107 m² met 3 slaapkamers tuin autostaanplaats en berging apart aan te kopen aan 25 000 in Hoboken. Op Realo vind je 18 huizen te koop in Hoboken 2660. Vanaf 01012022 komen bij verkoop enkel nog EPCs in aanmerking die zijn opgemaakt vanaf 01012019.


Huis Te Koop In Hoboken 266 750 H29cf Quadrum Real Estate Zimmo Huis Ideeen Huis Huizen


Herenhuis Te Koop 8 Slaapkamer S Bewoonbare Opp 350 M2 Immoweb Ref 5559075 Street View Hoboken Views


Pin Op Huis Ideeen


Pin Op Huis Ideeen


Huis Te Koop In Hoboken 229 000 Jk7lr Br Vastgoed Zimmo Huis Rode Vloer Eengezinswoningen


Huis Te Koop In Hoboken Sint Bernardse Steenweg 1055 Hoboken Ref 8740048 Immovast Huis Huizen

Posting Komentar untuk "huis te koop hoboken"